Reparació!

El passat diumenge 11 vam acabar de posar cara i ulls a les vitrines tot enllestint els últims elements sobre els quals haurem de treballar.

Abans de tot vam acabar de collar sense més dificultats les plaques que s'havien anat trencant tot suturant les reparacions amb un guix especialment ferm. Un cop reparades les plaques, vam "regravar" totes les textures que havien quedat tapades amb guix en el moment de fer les reparacions. Finalment, vam enganxar una altra teulada (aquest cop amb silicona) ja que l'anterior no va suportar la pressió i quan la vam prémer contra el guix fresc, es va trencar. 


Posteriorment, vam pastar les últimes gavetes de guix per tal de recobrir el terra de les vitrines i acabar de relligar les muntanyes costeres amb l'edificació del petit moll.

Mentre una part del grup realitzava totes les tasques de guix, la resta va invertir part de la tarda a seguir elaborant els detalles de les diferents peces de "fusta" com els marcs de les finestres, les portes o el moll. 

Finalment, com podeu comprovar a les fotografies, vam començar a elaborar la reproducció de l'Ictíneo II a partir d'un bloc de poliuretà extruït.

 


Seguirem la setmana següent amb més taller de pessebres, fins aviat!









Comentarios

Entradas populares