Acabem un Octubre productiu

El passat diumenge 28 vam seguir treballant en equip tot repartint-nos les diferents tasques per encarar l'últim mes del taller de pessebres amb la feina ben avançada.

Bona part de la tarda la vam aprofitar per acabar de gravar les textures al guix de les últimes plaques, així com a les roques del paisatge rocós que seguirà la línia de costa.



A més a més, paral·lelament vam començar a elaborar tot un seguit d'elements de detall amb porex com són les escales, les portes o les peces que formaran el moll de fusta.   


Finalment vam començar a "collar" a la base de la vitrina les plaques enllestides que ja havíem acabat de treballar:

Aquest procés requereix especial atenció perquè només hi ha una oportunitat de fer-lo, i s'ha de fer bé. Amb una gaveta de guix especialment dens, s'ha d'aconseguir relligar unes plaques amb les altres, així com fixar tot el conjunt a la base per tal d'aconseguir una rigidesa estructural. Naturalment, al llarg de tot el procés s'ha d'anar comprovant i rectificant l'angle de les plaques amb l'ajuda d'un nivell ja que si no, les parets de les cases quedarien tortes.  



El proper dia seguirem treballant més elements de detall amb porex, a part de seguir "collant" la resta de plaques. Salut i pessebres!



Comentarios

Entradas populares