Construcció o demolició?

Aquest diumenge vam començar el mes de novembre tot encarant la recta final del taller amb una jornada pessebrística productiva... Però també alliçonadora.

Després de concloure el treball de les últimes setmanes amb les plaques de guix on vam gravar totes les diferents textures, ens vam disposar a acabar de "collar" totes les peces restants a la base de la vitrina per tal de poder començar a definir l'aspecte definitiu del relleu envoltant. 

Vam executar sense gaires problemes tot el procés amb la vitrina nº1.


Per contra, a la vitrina nº2 van sorgir problemes imprevistos. A causa d'un error en el procés d'emmotllar, la gran placa de guix de la façana conté a l'interior un tros de full de paper. Aquest fet va provocar que en el moment de collar la placa no aguantés l'esforç a l'hora de ser col·locada i quan hi vam aplicar una mínima pressió lateral, va cedir pel seu punt més dèbil esquerdant-se completament... 


El desafortunat destí de la façana se suma a les altres dues plaques de guix que ja s'havien anat trencant durant el procés de gravar les textures.


Tot i això, també vam invertir la tarda a seguir elaborant totes les portes i les finestres de les cases, així com altres elements de fusta o diferents detalls.


Podrem arreglar-ho i acabar el pessebre tal com ens l'esperàvem? Ho podreu descobrir a la pròxima entrada del taller de pessebres!

Comentarios

Publicar un comentario

Entradas populares