68ª Exposició de Pessebres

Ara que ja ha passat un temps prudencial desde la inauguració i heu pogut anar-los a veure, us presentarem el resultat final del taller de pessebres. Tot i així us advertim d'un "SPOILER ALERT" per si encara no els heu anat a visitar.


Des del passat dissabte 1 de Desembre està oberta al públic la 68ª exposició del grup pessebrista de Castellar del Vallès on tothom qui vingui pot observar, entre d'altres diorames, les vitrines elaborades al taller de pessebres d'enguany. Com tots sabreu, el tema en comú d'aquesta exposició és "els mitjans de transport" i a les dues vitrines del taller hi hem representat el mateix mitjà, el submarí. 

En una de les dues vitrines hem volgut representar l'escèna del "taller de Sant Josep". En aquesta escèna podem observar com Sant Josep, amb l'ajuda del nen Jesús i el suport de Maria, està treballant amb diferents eines de fuster per elaborar el prototip d'un dels primer submarins de la història, l'Ictíneo I.


Com podeu comprovar, aquesta vitrina permet diversos punts de vista tant de l'interior com de l'exterior del taller.



A l'altre vitrina hem representat l'escena de l'infància de Jesús. En aquest diorama podem veure a Jesús i Maria caminant a la vora d'un moll on hi està atracat l'Ictíneo II (el germà gran del submarí Ictíneo I). 


Mentrestant, a dins l'interior d'un dels edificis podem observar a sant Josep treballar la fusta, tot acabant de fer uns barrils.


Com podeu comprovar, en aquesta vitrina hi hem representat un ambient de poble costaner, amb un paisatge exterior, composat per un moll, roques, petits penya-cegats i el mar, i un espai interior representat pel taller on treballa sant Josep. 



Fins aquí el Taller de Pessebres 2018. Han sigut uns mesos d'aprenentatge molt satisfactoris i divertits, però ara ens hem d'acomiadar fins l'any que ve.

 Si encara no heu visitat l'exposició, teniu temps fins al 3 de Febrer, us hi esperem, no us la podeu perdre!

Areveure!










Comentarios

Entradas populares