Comencem la temporada!

Aquest diumenge 23 hem inaugurat la temporada pessebrística amb la primera sessió del taller de pessebres!

Aquesta temporada, com a principal novetat, hem canviat les antigues "caixes" de petites dimensions per vitrines, cosa que permetrà observar els diorames des de més angles. Artísticament, aquest canvi representa per a nosaltres tot un repte per assolir, així com un nou concepte per explorar i per descobrir totes les possibilitats que pot oferir. 

Després de les presentacions pertinents i de decidir el plantejament del pessebre d'aquest any, hem posat fil a l'agulla tot començant a distribuir l'espai del diorama seguint les proporcions de les figures que hi voldrem posar.

Distribució del diorama en planta sobre la base de porex 

Un cop situats la majoria d'elements, ja hem pogut començar a prendre mides i a fer plaques de porex per tal de sobreeixir els diferents nivells dels elements del terra del dioràma. Hem après la tècnica adequada per fer servir els cúters amb seguretat i poder tallar les plaques amb facilitat.

Primers nivells de terra sobre la base del diorama

Seguidament hem tallat totes les parets dels edificis que representarem al pessebre en plaques de porex. Es tracta d'anar erigint l'esquelet del pessebre per poder elaborar, en futures sessions, les plaques definitives de guix.

Vista general del pessebre després del primer dia de taller

Després d'acabar de tallar les plaques de porex ja no hi ha hagut temps per més. 
La tarda ens ha passat volant i és hora de plegar, però abans de marxar, cal deixar-ho tot com ho hem trobat quan hem arribat, ben net!

Els joves pessebristes també són hàbils amb l'escombra i el recollidor

Seguirem amb més taller de pessebres la setmana que ve. Salut i pessebres!

Comentarios

Entradas populares