Això ja va de debò

El passat diumenge 14 vam poder viure una altra jornada pessebrística molt productiva. Primerament vam començar la tarda agafant les mides de les finestres per poder seguidament emmotllar les dues plaques de guix que faltaven. Amb aquestes dues últimes plaques... Ja tenim totes les peces dels dos pessebres LLESTES!



Tallant les finestres per fer els motlles de les plaques de guix.

La resta de la jornada la vam invertir gravant textures a les plaques de guix que havíem anat fabricant els dies anteriors, tot mirant d'aplicar els coneixements adquirits en la breu experiència de la setmana passada. A més a més, vam començar a introduir una nova forma de treballar el porex per aconseguir una textura similar a la fusta i que els propers dies, de ben segur la treballarem més a fons. 


Les textures al guix les hem anat definint a partir d'un dibuix, al qual li hem donat relleu amb diferents eines com per exemple punxons, espàtules o enformadors... I aquests són els prometedors resultats!


Vista general de la vitrina nº1
Vistes exterior i interior de l'edificació de la vitrina nº2

Com podeu comprovar anem pel bon camí, però encara queda feina per dies, així que la propera setmana seguirem amb més taller de pessebres.

Salut i pessebres!

Comentarios

Entradas populares